Antal personer:
Tillagningstid: 45min
Ingredienser
- 4 st Kycklingklubbor
- Kinesisk soja
- 300 g Bandspagetti
- 1 tsk Gurkmeja
- 0.5 st Purjolök
- Smör
- 100 g Ädelost
- 1 dl Crème fraiche
- 2 dl Mjölk
- Svartpeppar
Tillagning:
-
Lägg klubborna i en ugnsfast form och pensla dem med soja. Stek i ugn i 30-45 min, 200°C, eller tills köttsaften är genomskinlig och klar.
-
Koka pastan enligt instruktionen på förpackningen. Tillsätt gurkmeja i kokvattnet.
-
Strimla purjolöken och fräs den i smör. Finfördela osten och rör ner den.
-
Tillsätt crème fraiche och mjölk. Låt koka i 10 minuter. Smaka av med peppar.
-
Servera klubborna med pastan och ädelostsåsen. Gott till är en tomat & löksallad toppad med några droppar balsamvinäger.
Liknande recept
Läs mer om Vitlök & Chilikyckling
Vitlök & Chilikyckling
Läs mer om Örtstekt kycklingklubba m grön sparris och yoghurtsås
Örtstekt kycklingklubba m grön sparris och yoghurtsås
Läs mer om Parmesan & kaprisspäckad kycklingklubba
Parmesan & kaprisspäckad kycklingklubba
Läs mer om Marinerade kycklingklubbor med ugnsrostade grönsaker
Marinerade kycklingklubbor med ugnsrostade grönsaker
Läs mer om Mango chutney- och chiliglaserade kycklingklubbor serveras med mandelstekt blomkål och parmesan och citron gräddfil.
Mango chutney- och chiliglaserade kycklingklubbor serveras med mandelstekt blomkål och parmesan och citron gräddfil.
Läs mer om Läckra Kycklingklubbor
Läckra Kycklingklubbor
Läs mer om Kycklingklubbor med pestopasta
Kycklingklubbor med pestopasta
Läs mer om Kycklingklubbor med nötter och senap
Kycklingklubbor med nötter och senap
Läs mer om Kycklingklubbor med keso och bacon
Kycklingklubbor med keso och bacon
Läs mer om Grillad kycklingklubba med yoghurtpotatissallad och gurka