Recept
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot
Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 100 g Färsk spenat, tvättad
- 1 st Rött äpple
- 1 st Rödlök, skivad
- 2 kvistar Dill, plockad
- 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
- 1 dl Vispgrädde
- 1 tsk Socker
- 1 st Citron, rivet skal och saft
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.
-
Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.
-
Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.
-
Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...
Liknande recept
Läs mer om Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Parmesanpanerad majskycklingbröstfilé med krämig polenta och vitlöksbakade tomater
Läs mer om Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Läs mer om Tomat & Basilikafilé
Tomat & Basilikafilé
Läs mer om Röd kycklingsoppa
Röd kycklingsoppa
Läs mer om Kycklinggryta med sting
Kycklinggryta med sting
Läs mer om Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Korvspäckad kycklingfilé med garlic rise
Läs mer om Indonesisk Hetta
Indonesisk Hetta
Läs mer om Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh