Recept
Grillad kycklingfilé med sallad på spenat, äpple och pepparrot

Antal personer:
Ingredienser
- 4 st Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 100 g Färsk spenat, tvättad
- 1 st Rött äpple
- 1 st Rödlök, skivad
- 2 kvistar Dill, plockad
- 1 bit Pepparrot, liten, skalad och riven
- 1 dl Vispgrädde
- 1 tsk Socker
- 1 st Citron, rivet skal och saft
- Salt och peppar
Tillagning:
-
Tillaga Grillade kycklingfiléer enligt anvisningar på förpackningen.
-
Rör ihop grädde, citronen och socker tills det tjocknar, vispa ej, då tjocknar det aldrig, smaka av med salt och peppar.
-
Strimla äpplet och blanda med de övriga grönsakerna och gräddressingen.
-
Servera med de grillade kycklingbröstfiléerna. En härlig fräsch sallad där man kan variera grönsakerna om man vill, bara fantasin sätter gränser...
Liknande recept
Läs mer om Trädgårdskyckling
Trädgårdskyckling
Läs mer om Kycklingwok med ingefära.
Kycklingwok med ingefära.
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Lingonkyckling
Lingonkyckling
Läs mer om Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Kycklingfilé med ädelost och hasselnötter
Läs mer om Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Krämig kycklingpasta med skogs- champinjoner, parmesanost och vitt vin
Läs mer om Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Grillad kycklingfilé med potatis/majs rösti & chili creme
Läs mer om Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Grillad kycklingfilé med Cous cous och örter
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Festkyckling i Portvin