Recept
Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner
Till alla svampälskare! Servera med goda potatisklyftor i ugn.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 35min
Ingredienser
- 540 g Grillad kycklingbröstfilé grillkrydda
- 300 g Champinjoner, delade
- 0.5 st Gul lök, hackad
- 1 tsk Rosmarin
- 2 dl Grädde
- 50 g Parmesanost, riven
- Smör
- 4 port. Potatis i klyftor
Tillagning:
-
Dela potatisen i klyftor och blanda med olivolja och salt. Stek i ugn ca 30 min i 225°C.
-
Tillaga kycklingen enligt anvisningar på förpackningen.
-
Stek champinjonerna, löken och rosmarinen på låg värme i lite smör.
-
Tillsätt grädden och låt blandningen koka ihop i ca 5 min, lägg ner den rivna parmesanen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
-
Servera kycklingen, potatisen och de stuvade champinjonerna.
Liknande recept
Läs mer om Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Läs mer om Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Läs mer om Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Läs mer om Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Läs mer om Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Läs mer om Grillad kycklingbröstfilé med potatisgratäng
Grillad kycklingbröstfilé med potatisgratäng
Läs mer om Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Läs mer om Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Parmesanpanerad kycklingfilé med grönkålspesto & sötpotatis
Läs mer om Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Läs mer om Dubbel Majskycklingbröstfilé med salsiccia, rosmarin, vitlök och råstekt potatis