Recept

Grillad kycklingfilé med rosmarinstuvade champinjoner

3
(2)
Till alla svampälskare! Servera med goda potatisklyftor i ugn.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Dela potatisen i klyftor och blanda med olivolja och salt. Stek i ugn ca 30 min i 225°C.

  2. Tillaga kycklingen enligt anvisningar på förpackningen.

  3. Stek champinjonerna, löken och rosmarinen på låg värme i lite smör.

  4. Tillsätt grädden och låt blandningen koka ihop i ca 5 min, lägg ner den rivna parmesanen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

  5. Servera kycklingen, potatisen och de stuvade champinjonerna.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3 / 5. Antal röster: 2

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept