Värm kycklingfiléerna grillkrydda enligt anvisningar på förpackningen.
2
Riv potatis och morot. Skiva löken och hacka majsen grovt. Blanda med potatis/morot, salta och peppra. Forma till plättar och stek i olja och smör i en het stekpanna. Vänd när de fått fin färg och stek nån minut på andra sidan. Ta dem ur pannan och lägg på en plåt och låt bli färdiga i ugnen (ca 150°C).
3
Blanda samman Cayenne, honung och crème fraiche (smaka gärna av såsen, Cayenne kan vara starkt).
4
Skala och dela avokadon på röstin och klicka lite chili crème på kycklingen. Servera!
Tips: Är du osäker på att plättarna ska "hänga ihop" så kan du vispa upp ett ägg och blanda med potatisblandningen.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!