Recept
Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 540 g Grillade kycklingbröstfiléer grillkrydda
- 1 pkt Haricots vertes
- 200 g Röda bönor
- 200 g Vita bönor
- 0.5 st Gul lök, hackad
- 1 st Kruka koriander
- 0.5 st Citron, saft
- 2 msk Olivolja
- 2 dl Tomatjuice
Tillagning:
-
Koka haricotsvertsen i saltat vatten, blanda med bönorna, löken och den hackade koriandern.
-
Ta i oljan och den pressade citronen samt smaka av med salt och lite chili.
-
Koka ihop tomatjuicen med oljan och vinägern ett par minuter, lägg ner den hackade tomaten, låt tomatköttet värmas något.
-
Värm kycklingfiléerna och servera tillsammans med tomatvinägretten och bönsalladen.
Liknande recept
Läs mer om Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Läs mer om Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Läs mer om Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Läs mer om Sesamstekt kycklingfilé med bulgur
Sesamstekt kycklingfilé med bulgur
Läs mer om Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Grillade kycklingfilé med jordnötssås
Läs mer om Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Läs mer om Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis
Sallad med grillad tärnad kyckling, prästost och ansjovis
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer
Läs mer om Chicken Drumsticks med kall pastasallad och rostad vitlöksdressing