Recept

Grillad kycklingbröstfilé med potatisgratäng

3.7
(7)
Enkelt, klassiskt och så gott! Servera med en god tomatsallad.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

Tillagning:

  1. Koka upp mjölk och grädde, lägg ner övriga ingredienser och koka ytterligare fem minuter under omrörning, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

  2. Häll över gratängen i en ugnsfast form och grädda i 30 min på 225°C.

  3. Värm kycklingfiléerna och servera med gratängen och en fräsch tomatsallad.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.7 / 5. Antal röster: 7

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept