Recept

Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli

4.6
(5)
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 540 g Grilla kycklingbröstfilé grillkrydda
  • 2 dl Vispgrädde
  • 2 dl Mjölk
  • 2 krm Rosmarin
  • 1 st Vitlöksklyfta, hackad
  • 0.5 st Svampbuljongtärning eller hönsbuljongtärning
  • Maizena ljus redning
  • 4 port. Karl Johan ravioli
  • 1 ask Cocktailtomater, halverade
  • 1 pkt Sockerärtor
  • 65 g Rucola
  • Parmesanost

Tillagning:

  1. Koka upp grädde, mjölk, rosmarin, vitlök och buljong, smaka av med salt och peppar och red av med maizena till önskad konsistens.

  2. Koka raviolin, häll i ett durkslag.

  3. Värm raviolin i såsen tillsammans med tomaten och sockerärtorna i en minut, vänd ner rucolan på slutet.

  4. Värm kyckling enligt anvisningar på förpackningen eller servera kall.

  5. Lägg upp allt i djupa tallrikar och garnera med parmesanen. Skiva kycklingen och lägg överst.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 4.6 / 5. Antal röster: 5

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept