Recept

Grillad kyckling med salsa fresca, bönsallad & tortillachips

0
(0)
Grilla våra härliga färdigmarinerade grillsortiment eller marinera själv och servera med denna fräscha salsa och andra goda tillbehör.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 påse Tortillachips
  • 2 st Tomater, finhackade
  • 6 st Rädisor, finhackade
  • 1 st Jalapeño, tunt skivad
  • 1 st Gul lök, liten, finhackad
  • 2 msk Koriander, hackad
  • 1 msk Rödvinsvinäger
  • 1 msk Raps- och eller olivolja
  • 0.5 dl Vatten
  • 300 g Haricots Vertes, blancherade
  • 2 dl Edamame (soyabönor), blancherade & rensade
  • 2 dl Kikärtor, kokta
  • 3 st Salladslökar, skivade
  • 2 msk Majonnäs
  • 2 msk Vatten
  • 1 msk Citronjuice
  • Salt och peppar

Tillagning:

  1. Tänd grillen och grilla vår färdigmarinerade kyckling.

  2. Gör bönsalladen: Blanda samman bönor, kikärter och salladslök. Blanda majonnäs, vatten & citronjuice. Smaka av med salt & peppar. Häll över bönsalladen.

  3. Blanda samman alla ingredienserna till salsan och smaka av.

  4. Servera den grillade kycklingen med salsa, bönsallad & tortillachips med din favoritsmak.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerade kycklingben storpack

Läs mer

Liknande recept