Recept

Grillad kyckling med rostad potatissallad & spetspaprika

0
(0)
En sommarfavorit! Potatissallad med smak av dijonsenap, pickles och persilja.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Kycklingfilébricka eller annan marinerad kyckling
  • 8 st Potatis, med skal i 3x3 tärningar
  • 2 msk Olivolja
  • Salt och peppar
  • 1 dl Majonnäs
  • 0.5 dl Picklesspad
  • 2 msk Dijonsenap
  • 3 st Salladslökar, tunt skivade
  • 0.5 knippe Persilja, grovt hackade
  • 2 st Stjälkselleri, tunt skivade
  • 1 dl Pickles, grovt hackade
  • 2 st Spetspaprika, stora

Tillagning:

  1. Rosta potatisen, vänd i olja i ugn på 225°C tills den fått fin färg, ca 30 min. Salta och peppra.

  2. Grilla spetspaprika samtidigt som du grillar kycklingen. Var inte rädd att bränna skalet på paprikan svart. Det är lättare att dra av skalet när den är bränd.

  3. Blanda samman den rostade potatisen med resten av ingredienserna till salladen och smaka av.

  4. Dela spetspaprikan i fyra delar, servera med den nygrillade kycklingen och salladen.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Marinerad kycklingfilébricka

Läs mer

Liknande recept