1stChili, urkärnad och finhackad, mer om du vill ha starkare
1mskKoriander eller persilja, hackad
Rapsolja
Salt och peppar
1kgPotatis, små, gärna färskpotatis
2dlGröna oliver, urkärnade, gärna fyllda
1stGul lök, finhackad
Rapsolja
Salt och peppar
Tillagning:
1
Koka potatisen i 4-5 min med 1/2 dl salt. Lägg dem i en ugnsform. Baka i 200°C. Tryck på potatisarna, de ska spricka lätt. Blanda med oliver och lök. Häll på olja, salta & peppra.
2
Salsa: blanda mango, rödlök, chili, citron och örter. Blanda i rapsolja och smaksätt med salt och peppar.
3
Servera potatissalladen och salsan med något från sommarens grillsortiment.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!