Recept
Gnocchi m kyckling, kantarell, tomat och bladspenat
Snabbt, enkelt och gott med gnocchi och kyckling i en gräddig sås med bladspenat, kantareller och körsbärstomater.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 pkt Tunnskivad kycklingfilé ca 600 g
- 4 port. Gnocchi, färsk
- 200 g Kantareller, eller annan svamp (rensad)
- 1.5 dl Grädde
- 1 påse Bladspenat (70 g)
- 1 ask Körsbärstomater, halverade
Tillagning:
-
Koka Gnocchin enligt anvisningar, låt rinna av.
-
Dela kycklingskivorna en gång och stek dem i en teflonpanna med lite smör tillsammans med kantarellerna och ta därefter i Gnocchin, låt fräsa med någon minut.
-
Häll i grädden, smaka av med salt och peppar och vänd ner spenaten.
-
Servera direkt med halverade körsbärstomater och ev lite färsk basilika el dragon.
Liknande recept
Läs mer om Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Bräserad majskycklingfilé med het majskräm och stringfries
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Färskostfylld kycklingbröstfilé med pepparrot och äpple
Läs mer om Kycklingsoppa med champinjoner
Kycklingsoppa med champinjoner
Läs mer om Kycklingfilé med Avokadosås
Kycklingfilé med Avokadosås
Läs mer om Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Grillad Tvådelad filé m. grillad banan, lime, chili och ingefärapuré
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Kyckling i ugn med smak av grönpeppar
Läs mer om Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Chili & Cashewstekta innerfiléer med mango- och currybulgur & ingefära yoghurt
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök