Recept
Fullkornspastasallad med kycklingfilé samt en örtkesella
Nyttig och god pastasallad med grillad kycklingfilé samt en örtkesella.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 1 påse Färdiggrillad kycklingbröstfilé grillkrydda
- 0.5 dl Hackade örter, valfria
- 2 dl Kesella eller kvarg
- 0.5 st Citron, saft
- 4 port. Fullkornspasta, kokt och avrunnen
- 200 g Champinjoner, skivade
- 1 påse Ruccola (75g)
- 0.5 dl Pinjenötter, rostade
- 1 ask Cocktailtomater
- 2 msk Olivolja
- 70 g Parmesanost, hyvlad
Tillagning:
-
Värm kycklingbröstfiléerna enligt anvisningar på förpackningen.
-
Blanda örterna med kesellan och citronen, smaka av med salt och peppar.
-
Blanda den kokta pastan med champinjoner, ruccola, pinjenötter och cocktailtomater. Ringla över olivoljan.
-
Skiva den stekta kycklingen och lägg ovanpå, strö över parmesanen.
Liknande recept
Läs mer om Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Krämiga vita bönor med tahini, vitlök och citron
Läs mer om Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Caesarsallad med grillad skivad kycklingfilé
Läs mer om Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Grillad kycklingfilé med pastasallad med pesto & soltorkade tomater
Läs mer om Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Kycklingwrap med frisk mangosalsa
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Grillad kycklingfilé med het bönsallad
Läs mer om Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Grillad kycklingbröstfilé med Karl Johan ravioli
Läs mer om Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor
Kryddiga kycklingspett med tomat och kikärtor
Läs mer om Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Grillad kycklingbröstinnerfilé med tabouleh
Läs mer om Fullkornsspagetti m grillade kycklinginnerfiléer