Recept
Fetaostkräm med chili och oregano

En snabbfixad favorit som passar till all kyckling på grillbordet. Blir det mot förmodan över så är krämen god att bre på mackan eller dippa grönsaksstavar i.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 15min
Ingredienser
- 1 pkt Marinerad tvådelad kycklingfilé grillkrydda med glaze
- 150 g Fetaost
- 1.5 dl Yoghurt
- 1 tsk Honung
- 0.5 st Röd chili
- 3 msk Finhackad färsk oregano
- 2 msk Olivolja
- salt (sparsamt)
- Nymalen svartpeppar
Tillagning:
-
Blanda alla ingredienser utom salt och peppar i en mixerskål och mixa med stavmixer till en slät kräm.
-
Smaka av med salt och peppar.
-
Toppa gärna med mer finhackad chili och oregano samt lite olivolja.
-
Servera till den nygrillade kycklingen.
