Recept
Favoritgryta

Enkel och snabb favoritgryta med kycklingfilé med både svartvinbärssaft och persika.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 4 st Kycklingbröstfiléer, frysta eller färska
- Smör
- 0.5 st Purjolök
- 200 g Färsk svamp
- 3 msk Soja
- 2 msk Svartvinbärssaft
- 0.5 dl Vatten
- 2 msk Vinäger
- 2 smk Socker
- 2 krm Ingefära
- Salt och peppar
- 100 g Gröna ärtor
- 1 burk Persikor
Tillagning:
-
Strimla köttet och bryn det i en stekgryta. Finfördela purjolök och svamp och rör ner dem i stekgrytan. Låt dem stekas med köttet i 5 min.
-
Tillsätt övriga ingredienser utom ärtor och persikor. Låt koka upp.
-
Grovhacka persikorna och rör ner dem försiktigt tillsammans med ärtorna. Hetta upp grytan och servera med ris och sallad.
Liknande recept
Läs mer om Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Persiljefylld kycklingbröstfilé på rotfruktsbädd
Läs mer om Vitlöksdoftande kycklingfilé
Vitlöksdoftande kycklingfilé
Läs mer om Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Mannerströms Kycklingrullader fyllda med lök, persilja och bacon
Läs mer om Maharadjans filé
Maharadjans filé
Läs mer om Kycklingfilé med örter
Kycklingfilé med örter
Läs mer om Kycklingfilé i chilibuljong
Kycklingfilé i chilibuljong
Läs mer om Kycklinggryta med dragon och Dijon
Kycklinggryta med dragon och Dijon
Läs mer om Himmelsk Grekpytt
Himmelsk Grekpytt
Läs mer om Fylld kycklingfile med gorgonzola
Fylld kycklingfile med gorgonzola
Läs mer om Citrongrillat kycklingspett med rösti