Lägg auberginen på en bit folie och baka den i ugnen på 220 grader i 1 timme så att skalet blivit som en hård bränd yta.
2
Medan auberginen bakas kokar man ihop citronjuicen, honungen och citronskalet tills hälften återstår.
3
Salta och peppra kycklingen och fräs den försiktigt i smör. Tillsätt sedan citronglacen och låt småputtra. Vänd skivorna om och om igen tills de är ordentligt glacerade.
4
Gröp nu ur innanmätet från auberginen och blanda det med crème fraiche, salt och peppar.
5
Värm kycklingfonden, tillsätt vinäger och rapsolja. Smaka av med salt, peppar och lite socker.
6
Koka quinoan efter anvisningar på paketet. Servera med kycklingen och grönsaker i bitar.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 5 / 5. Antal röster: 1
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!