Gör sedan remouladsåsen. Hacka pickles grovt och blanda med majonnäs, socker och kryddor till önskad konsistens.
3
Lägg mjöl, ägg och skorpmjöl i tre djupa tallrikar.
4
Salta och peppra kycklingen och panera den i mjöl, ägg och skorpmjöl.
5
Hetta upp oljan i en djup stekpanna. Fritera kycklingbitarna ett par åt gången tills de fått gyllenbrun färg. Lyft upp med hålslev eller pincett och lägg på hushållspapper och låt rinna av. Salta!
6
När du är klar är säkert potatisen ugnen också klar. Servera i tidningsstrutar med gurkstavar och din hemmagjorda remouladsås i en skål att doppa i.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 3.5 / 5. Antal röster: 2
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!