Chicken Wings med grillade grönsaker
Ingredienser
- 1 pkt Marinerade kycklingvingar
- 4 st Bakpotatis
- 200 g Ädelost
- 1 dl Crème fraiche
- 1 dl Majonnäs
- 12 st Grön sparris
- 2 st Röda paprikor
- 1 knippe Morötter
- 1 knippe Dill
- 1 st Zucchini
- Olivolja och citronjuice
Tillagning:
-
Tänd grillen. Pricka potatisarna och packa in dem i folie. Placera potatisen i grillen på indirekt värme under lock i ca 1 timme.
-
Blanda majonnäs och crème fraiche i en skål. Smula ner ädelost med fingrarna och blanda till en jämn konsistens.
-
Skär paprika och zucchini i lagom stora skivor för grillen och vänd dem i olivolja, salt och peppar. Bryt sparrisen där den är som svagast, ta blasten av morötterna och pensla dem med olja. Lägg grönsakerna på het grill och grilla tills de har fått fin färg. Lägg upp på serveringsfat och ringla över olivolja och citronsaft.
-
Grilla kycklingvingarna på medelhög värme tills de är klara och har fått fin färg. Pensla vingarna med glaze mot slutet.
-
Fyll bakpotatisen med ädelostkräm. Garnera med en dillvippa.