Recept

Chicken Sticks med korianderpesto dipp

3.8
(4)
Ibland behövs det inte mer än en god sås att dippa lite friterad Chicken Sticks. Våra Chicken Sticks Crispy har en panad med majs- och rismjöl och är glutenfria.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 350 g Chicken Sticks Crispy
  • 1 st Kruka med koriander
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 0.5 dl Cashewnötter
  • 2 dl Matlagningsyoghurt
  • 1 msk Olivolja
  • 1.5 tsk Grön tabasco

Tillagning:

  1. Värm Chicken sticks enligt anvisningar på förpackningen.

  2. Mixa alla ingredienser till såsen i en matberedare, smaka av med salt.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 3.8 / 5. Antal röster: 4

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Chicken Sticks Crispy

Läs mer

Liknande recept