Recept

Chicken Rings med bakpotatis

0
(0)
En god röra i en bakpotatis, toppad med en frasigt panerad kycklingring.
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 350 g Chicken Rings
  • 4 st Bakpotatis
  • 1 pkt Bacon
  • 1 st Rödlök, finhackad
  • 1 st Paprika, mindre bitar
  • 2 msk Mango chutney
  • 1 dl Majonnäs
  • 2 dl Crème fraiche
  • 2 msk Oregano, grovt hackad
  • 0.5 tsk Curry
  • Salt och peppar
  • Ev Cayennepeppar

Tillagning:

  1. Skölj och torka potatisarna. Använd en gaffel och stick några hål i varje. Baka dem mitt i ugnen, ca 50 min på 225°C, eller i mikrovågsugnen ca 14 min på full effekt.

  2. Värm Chicken Rings enligt anvisningar på förpackningen.

  3. Klipp bacon i bitar och fräs tills det blir knaperstekt. Låt svalna.

  4. Blanda paprika och rödlök med majonnäs, crème fraiche, mango chutney, oregano och curry. Rör ner bacon och smaka av med salt och peppar. Gillar du kryddstarkt kan du röra ner lite cayennepeppar och mer curry.

  5. Skär ett kryss i potatisarna och tryck upp en öppning i skalet genom att pressa från kortsidorna. Fyll dem med baconröran och stick ner ett par Chicken Rings i röran.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Liknande recept