Recept

Chicken Burger med fänkålsslaw & chilimayo

0
(0)
Grilla är godast! En burgare med vår marinerade tvådelade kycklingfilé med glaze. Snabbt, enkelt och gott!
Tillagningstid:
Antal personer:

Ingredienser

  • 1 pkt Marinerad tvådelad kycklingbröstfilé med glaze
  • 4 st Rostade hamburgerbröd
  • 2 msk Kapris, sköld och hackad
  • 2 st Avokado, skuren i skivor
  • 2 st Tomater, skurna i skivor
  • 1 st Gul lök, skalad och skivad
  • 2 st Fänkålshuvuden, fint skivade
  • 3 st Salladslök, fint skurna diagonalt
  • 1 msk Majonnäs
  • 1 msk Citronjuice
  • Salt och peppar
  • 3 msk Majonnäs
  • 1 msk Chilisås
  • 0.5 tsk Spiskummin

Tillagning:

  1. Tänd grillen.

  2. Förbered alla ingredienser till burgarna.

  3. Blanda samman fänkålsslaw: fänkål, salladslök, majonnäs, citronjuice, salt och peppar.

  4. Blanda samman chilimayo: majonnäs, chilisås och spiskummin.

  5. Grilla kycklingen på båda sidorna och avsluta med att pensla på glaze.

  6. Bygg snabbt samman ingredienserna till fräscha goda kycklingburgare.

Gillade du det här receptet?

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Medelbetyg 0 / 5. Antal röster: 0

Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!

Produkt i detta recept

Grillad kycklingbröstfilé Grillkr

Läs mer

Liknande recept