Recept
Buffalo Wings med aubergine och pinjedipp
Medhavsinspirerad dippsås med grillad aubergine.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 30min
Ingredienser
- 1 påse Buffalo Wings BBQ
- 0.5 st Aubergine i cm tjocka skivor
- 1 dl Crème fraiche
- 0.5 st Citron, saft och rivet skal
- 0.5 knippe Persilja, hackad
- 0.5 dl Rostade pinjenötter
- 1 tsk Grön tabasco
Tillagning:
-
Värm Buffalo Wings enligt anvisningar på förpackningen.
-
Strö lite salt över aubergineskivorna, låt stå i en halvtimme. Pensla dem med olivolja och grilla dem i panna eller i ugn på hög värme. Låt svalna.
-
Hacka auberginen grovt och blanda med övriga ingredienserna. Smaka av med salt.
Liknande recept
Läs mer om Grillade kycklingben med sardell, citron och parmesandipp serveras med dippgrönsaker.
Grillade kycklingben med sardell, citron och parmesandipp serveras med dippgrönsaker.
Läs mer om Buffalo Wings med mango-chilidipp
Buffalo Wings med mango-chilidipp
Läs mer om Chicken Nuggets med dippsås av cashew, curry & banan
Chicken Nuggets med dippsås av cashew, curry & banan
Läs mer om Chicken Sticks med korianderpesto dipp
Chicken Sticks med korianderpesto dipp
Läs mer om Buffalo Wings med mangosås och grönsaker
Buffalo Wings med mangosås och grönsaker
Läs mer om Buffalo Wings med koreansk dippsås
Buffalo Wings med koreansk dippsås
Läs mer om Buffalo Wings med Chiliaioli
Buffalo Wings med Chiliaioli
Läs mer om Buffalo Wings med Blue cheese dippsås
Buffalo Wings med Blue cheese dippsås
Läs mer om Buffalo Wings m. Margarita dip
Buffalo Wings m. Margarita dip
Läs mer om Buffalo Wings med aioli