Blanda ägg, tapenade och vispgrädde, smaka av med lite peppar. Grädda smeten i en stor stekpanna, gärna teflon. Grädda ovansidan färdig i ugn på 200°C med grillelement. Låt svalna.
2
Mixa vitt bröd, riven parmesan, vitlök, mandel och smält smör till en kryddpasta, smaka av med lite salt och peppar.
3
Lägg kycklingskivorna i en smörad form och klappa på örtblandningen. Stek i ugn på 180°C i ca 10 min.
4
Blanda rödbetorna med matoljan, salta och peppra. Lägg på en plåt och rosta på en plåt i ugn på 225°C i ca 30 min.
5
Blanda crème fraichen med gräslöken och smaka ev. av med lite citron.
6
Servera direkt med Frittata, rödbetorna och crème fraichen.
Gillade du det här receptet?
Klicka på en stjärna för att betygsätta
Medelbetyg 2 / 5. Antal röster: 1
Inga röster. Var först med att betygsätta detta recept!