Recept
Asiatisk pytt
En pytt i panna men med asiatiska smaker och kyckling.
Tillagningstid:
Antal personer:
Tillagningstid: 20min
Ingredienser
- 600 g Thai strimlad kycklingbröstfilé
- 2 dl Kokt ris
- 2 dl Gröna ärtor
- 2 msk Jordnötsolja
- 1 st Broccolibukett
- 1 st Röd paprika
- 2 st Ägg
- Röd chili
Tillagning:
-
Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
-
Koka ärtorna i ett par minuter i vatten.
-
Värm olja i en stekpanna. Lägg i kyckling och låt få färg. Lägg därefter det kokta riset.
-
Skär broccoli och paprika i bitar och lägg ner. Låt allt bli varmt och få lite färg.
-
Knäck i äggen och rör runt. Krydda med salt och peppar.
-
Hacka chili och strö över. Servera gärna med sweet chilisås till.
Liknande recept
Läs mer om Krämig pasta med citron & vitlök
Krämig pasta med citron & vitlök
Läs mer om Thai-wok med krispiga grönsaker
Thai-wok med krispiga grönsaker
Läs mer om Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar
Sweet Chili kyckling med spetskål, gröna bönor & nudlar
Läs mer om Sweet Chili Kyckling med nudlar och svamp
Sweet Chili Kyckling med nudlar och svamp
Läs mer om Sweet Chili kyckling med färsk tagliatelle och spenat
Sweet Chili kyckling med färsk tagliatelle och spenat
Läs mer om Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål
Sweet chili kyckling med broccoli och blomkål
Läs mer om Sweet chili kyckling med Pasta
Sweet chili kyckling med Pasta
Läs mer om Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Kycklingwok med Tunnskivad kycklingfilé
Läs mer om Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter
Paneng red curry kyckling med jasminris & jordnötter
Läs mer om Asiatisk kyckling och nudelsoppa med ingefära, shitake och purjolök