Innehåll:
Färska kycklingklubbor av svensk kyckling.
Ursprungsland:
Sverige
Tillagning:
Tillaga kycklingklubborna i ugn i ca 200°C. Kycklingklubborna är klara när köttet lossnar lätt från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag.
Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.
Hållbarhet & förvaring:
Hållbarhet:
10 +1 dagar
Förvaring:
Kylvara högst 4°C: 10 dagar
Förpackad i en skyddande atmosfär.
Sista förbrukningsdag avser obruten förpackning.
Kyckling i öppnad förpackning bör tillagas samma dag.
Näringsvärde per 100g:
-
Energi:
670kJ/160kcal
-
Fett:
9 g
-
Kolhydrat:
0 g
-
Protein
19 g