Innehåll:
Kycklingben (97,5%), salt, paprikapulver, socker, lök, rosmarin, svartpeppar, rapsolja, vitlök, spiskummin och paprikaextrakt.
Ursprungsland:
Sverige
Tillagning:
Tillaga kycklingbenen i ugn i ca 200°C. Kycklingbenen är klara när köttet lossnar lätt från benen, kärntemperaturen är 82°C och köttsaften är klar utan rosa inslag.
Var noga med hygienen. Diska redskap och skärbräda och tvätta händerna före och efter hantering.
Hållbarhet & förvaring:
Hållbarhet:
10 dagar
Sista förbrukningsdagen avser obruten förpackning.
Kycklingen i bruten förpackning bör tillagas samma dag.
Förvaring:
Kylvara högst 4°C: 10 dagar.
Förpackat i en skyddande atmosfär.
Näringsvärde per 100g:
-
Energi:
690 kJ/165 kcal
-
Fett:
9 g
-
- varav mättat fett:
3 g
-
Kolhydrat:
1 g
-
- varav sockerarter:
0,5 g
-
Protein:
19 g