Innehåll:
Kycklinginnerfilé av bröst (87%), vatten, salt och socker.
Ursprungsland:
Sverige
Tillagning:
Tillaga de tinade kycklinginnerfiléerna i stekpanna eller i ugn i ca 175 grader. Kycklinginnerfiléerna är klara när kärntemperaturen är 72 grader och köttsaften är helt klar utan rosa inslag.
Hållbarhet & förvaring:
Hållbarhet:
12 månader
Förvaring:
Förvaring i butik: -18 grader eller kallare.
Förvaring och hållbarhet efter inköp: I frysutrymme (-18 grader eller kallare): till angivet datum.
I köldfack (-6 grader eller kallare): 3 dygn.
I kylskåp (ca +5 grader): 1 dygn.
I rumstemperatur: rekommenderas ej.
Bör ej frysas efter upptining.
Näringsvärde per 100g:
-
Energi:
430kJ/100kcal
-
Fett:
2 g
-
- varav mättat fett:
0,7 g
-
Kolhydrat:
<0,5 g
-
- varav sockerarter:
<0,5
-
Protein
21 g
-
Salt:
0,7 g