Bli inspirerad

Guldfågelns värmande kycklinggrytor

Vi alla vet att vardagen kan vara svår att få ihop och i många fall tummar man på att laga god och näringsrik mat i all vardagsstress. Att förbereda en kycklinggryta som sköter sig själv på spisen eller i ugnen är därför ett perfekt sätt att få tid och aktiviteter att gå ihop, samtidigt som man får god och vällagad mat. Kycklinggrytor är även ett perfekt tillfälle för att göra ett storkok och göra matlådor som enkelt kan värmas upp. Lätt, gott och effektivt helt enkelt.

Både fryst och färsk kyckling går att använda i grytor. Många väljer färsk hel majskyckling på grund av den saftiga och goda smaken. Även kycklingdelar som lårben eller klubbor passar i en kycklinggryta. Kom ihåg att välja svensk kyckling!

Recept

Fler av våra Goda recept

Kyckling är ett fantastiskt protein som kan varieras i det oändliga! Med kyckling i kylen eller i frysen har du en perfekt bas för att kunna laga smakrika recept som passar hela familjen. Upptäck fler av Guldfågelns populära kycklingrecept!
Se mer Se mer Fler av våra Goda recept

Tips från oss! Ta vara på kycklingresterna och koka din egen buljong. Använd skrovet från en hel kyckling och koka grönsaker och kyckling i en stor kastrull. När hälften av vätskan har kokats bort är det klart. Njut av en god hemmagjord buljong som är helt fri från tillsatser!

Solbacka kycklingrecept

Guldfågelns Solbacka kycklingen är en långsamtväxande kyckling som föds upp på ett fåtal sydsvenska gårdar.
Läs mer Läs mer om Solbacka kycklingrecept

Recept med MAJSKYCKLING

Majskyckling är förknippad med en lustfylld sensorisk upplevelse och verklig matglädje! Goda recept hittar du här.
Läs mer Läs mer om Recept med MAJSKYCKLING

Guldfågelns vardagsfavoriter

Snabbt, enkelt och gott! Upptäck våra vardagsrecept på kyckling & bli inspirerad. Vi vill att kycklingrecept ska vara enkla!
Läs mer Läs mer om Guldfågelns vardagsfavoriter